Doordat de vorige koper uiteindelijk het geld niet bleek te hebben, moesten Wesley en Yolanthe begin augustus van dit haar hun villa in Vleuten weer in de verkoop zetten. Deze keer met een forste prijsverlaging om zo snel mogelijk een koper te kunnen vinden.

Hanteerden zij vorig jaar een vraagprijs van 1.595.000,-- euro, welke al fors lager was dan de oorspronkelijke vraagprijs van iets onder de 2 miljoen euro, nu stond de villa in de verkoop tegen een vraagprijs van 1.350.000,-- euro ofwel bijna een kwart miljoen korting t.o.v. vorig jaar.

Voor welke prijs de villa is verkocht is nog niet bekend, maar die zou rond de 1,3 miljoen euro liggen. Er rust overigens geen hypotheek op het optrekje. De koper krijgt voor zijn geld een villa met een woonoppervlakte van 500 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 12, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Daarbij is er nog een verwarmd inpandig zwembad, een sauna en een jacuzzi aanwezig. En zonnen kan in de riante achtertuin die aan het water grenst. Uiteraard ontbreekt de luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur ook niet.