Tijdens de afgelopen wintersport ging haar vriend Dirk Hoorn door zijn knieen en vroeg Vivian ten huwelijk. Ze aarzelde geen moment en zei volmondig 'ja'. Sinds eind vorig jaar is Vivian ingetrokken bij Dirk en heeft daarom besloten haar eigen huis in de verkoop te zetten.

Vivian, die eerder getrouwd was met John Ewbank, heeft de twee-onder-1 kap woning in het Gooise Laren te koop gezet voor een bedrag van 375.000,-- euro. Zelf kocht ze het huis januari 2014 voor een bedrag van 350.000,-- euro en liet er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op vestigen.

De woning heeft een woonoppervlakte van 96 vierkante meter en bestaat uit totaal 6 kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.  Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een zolder. Koken, een hobby van Vivian, kan in de zeer luxe woonkeuken.

Er is voor-zij-en achtertuin. De laatste is 95 vierkante meter groot en ligt op het noordwesten. En als bonus is er ook nog een bijgebouw van 30 vierkante meter. Kortom; het vlakbij het dorpscentrum van Laren gelegen woning is een fantastisch gezinshuis en zal zeker snel zijn verkocht.