Vivian Reijs, de ex van songwriter John Ewbank, die jarenlang samenwerkte met Marco Borsato, is nog maar net eigenaar van een zeer leuke eengezinswoning in het Gooise Laren of ze zet het optrekje tegen een fors hogere prijs te koop.

VIVIAN REIJS VRAAGT DEZE PRIJS

Vivian, ook bekend als gezondheidsexpert en voedingscoach bij SBS Shownieuws, vraagt 675.000 euro, terwijl zij de woning eind december 2022 kocht voor een prijs van 475.000 euro en een hypotheek liet inschrijven van 650.000 euro.

VIVIAN REIJS BIEDT DE KOPER DIT VOOR HET GELD

Wat krijgt de koper hiervoor? Een leuke en zeer luxe woning met een woonoppervlakte van 122 vierkante meter. Aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen.

De woonkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft openslaande deuren naar de achtertuin die op het zonnige zuiden is gelegen. Door de grote raampartijen heeft de woning een zee aan licht..

De woning van Vivian ligt op loopafstand van het centrum, maar ook van het natuurgebied de Postiljon. Na vijf minuten lopen sta je op de hei en kun je prachtige wandelingen maken. Kortom; een zeer leuk en mooi ingerichte woning.