Nog maar iets meer dan een week geleden werd Manchester United voetballer Donny van de Beek de trotse eigenaar van een zeer luxe appartement aan de Amsterdamse Zuid- As. 

Koopsom huis Donny van de Beek

Hij kocht het appartement voor een bedrag van 1.590.000 euro bij een vraagprijs van 1.625.000 euro. Donny wist dus een korting te bedingen van 35.000 euro. Ja, ook hij moet blijkbaar op de kleintjes letten. Een hypotheek was overigens niet nodig.

Wat krijgt hij voor zijn geld. Het appartement ligt op de 15e verdieping en dat garandeert een schitterend uitzicht. Donny kijkt vanuit zijn appartement o.a. uit op Amstelveen en ziet waarschijnlijk ook nog de vliegtuigen landen op Schiphol.

Indeling appartement Donny van de Beek

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 140 vierkante meter en telt drie slaap - en twee badkamers. De woonkamer is verdeeld in een ruim eetgedeelte plus een zeer luxe keuken met uiteraard alle denkbare inbouwapparatuur, maar beschikt ook over een kook- en spoeleiland.

Koude voeten zal hij niet krijgen, want in het hele appartement ligt vloerverwarming. Daarbij is de gehele woning zeer hoogwaardig afgewerkt en te bedienen middels het centrale domotica-systeem van Busch Jaeger, maar dat is niet alles.

Het appartement biedt vele extra's

Zo is de woning voorzien van o.a. vloerverwarming, inbouw geluidsinstallatie, indirecte led-verlichting met instelbare kleuren en elektrisch bedienbare zonneschermen en raambekleding.

Verder kan Donny beschikken over een butler-service en stapt hij vanaf beneden in een beveiligde lift naar zijn appartement. Zijn auto kan hij parkeren in de parkeergarage. Buiten dit prachtige appartement is hij ook nog eens eigenaar van een woonboerderij in het plaatsje Nijkerkerveen.

Dat hij nu een appartement koopt in Amsterdam, zal zeker leiden tot geruchten dat Donny volgend jaar wellicht terugkeert bij het zwalkende Ajax.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl