voor Ex PSV voetballer Donyell Malen, die op dit moment wekelijks als aanvaller schittert bij Borussia Dortmund en in de belangstelling staat van o.a. Liverpool, heeft recent een appartement gekocht in Amsterdam.

KOOPSOM

Hij betaalde hiervoor 4,9 miljoen euro, terwijl de vraagprijs op 5.250.000 euro lag. Donyell wist dus 350.000 euro korting te bedingen. Buiten goed voetballen kan de 25 jarige aanvaller ook goed onderhandelen.

UITZICHT

Hij liet er overigens een hypotheek op vestigen van 4.950.000 euro. Hier krijgt hij dit schitterende op de 18 e verdieping gelegen appartement voor, dat een fantastisch uitzicht biedt op de Amstel en het centrum van Amsterdam.

INDELING APPARTEMENT

Vrijwel overbodig te zeggen, dat het appartement een en al luxe uitstraalt  De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 410 vierkante meter en in totaal zijn er negen kamers, waaronder zes slaap-en drie badkamers.

De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en uiteraard ontbreekt het kookeiland niet. De woonkamer is omgeven door glas, zodat het uitzicht werkelijk fenomenaal is.

VEILIGHEID

Een parkeerplaats kostte 100.000 euro per stuk en Donyell heeft er twee. Het appartement is voorzien van domotica en de zonnepanelen ontbreken ook niet. Aan de veiligheid is pok gedacht, want het appartement is alleen toegankelijk met gebruik van een chip.

Kortom; een droom appartement. Buiten dit optrekje bezit de voetballer nog tientallen panden. 

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.n.