Al die tijd heeft Yolanthe overigens ook niet de vraagprijs veranderd. Deze ligt nog altijd op 325.000,-- euro. Voor de vraagprijs krijgt de toekomstige koper een vrijstaande dijkwoning bestaande uit zes kamers, waaronder drie slaapkamers plus een badkamer. Zelf kocht ze het voor een prijs van 258.850,-- euro op 24 juni 2008 en nam er een hypotheek op van 300.000,-- euro.

De totale woonoppervlakte bedraagt 140 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. Buiten een inpandige berging is e ook een buitenplaatsje van 36 vierkante meter dat op het zuiden is gelegen.

Yolanthe heeft het huis, nadat ze het had gekocht in 2008, grondig laten verbouwen om er voor te zorgen dat haar moeder in een prachtig huis kon wonen. Zo zorgde Yolanthe voor een compleet nieuwe badkamer en liet zij een zeer luxe handgemaakte keuken in het huis plaatsen. Ook zijn toen alle muren opnieuw gestuukt en heeft Yolanthe alles opnieuw laten schilderen.

Het heeft allemaal niet mogen helpen want interesse in het huisje, dat slechts op een paar minuten van de haven is gelegen, is er tot op heden niet. Haar moeder woont er niet meer. Voor haar kochten Yolanthe en Wesley een huis in Hilversum!