Zoals bekend kon de koper van de villa van Gordon de hypotheek niet rond krijgen. Dat was op zijn zachts gezegd een forse tegenvaller voor hem.

Gordon heeft de villa opnieuw te koop gezet voor een bedrag van 3.250.000 euro, maar om de kosten te dekken heeft hij zijn riante en luxe optrekje nu ook te huur gezet voor 10.000 euro per maand.

Voordeel is wel dat hij geen waarborgsom vraagt. Voor dit geld huur je een zeer riante en zeer luxe villa met een woonoppervlakte van 421 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt negen waaronder drie slaap en twee badkamers waarvan er 1 een jacuzzi heeft. Het is verdeelt over drie woonlagen plus kelder.

De woon- en eetkeuken met kookeiland is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een lust voor het oog. Verder kun je iedere morgen een duik nemen in het binnenzwembad of de fitnessruimte gebruiken om aan je conditie te werken.

De achtertuin is 430 vierkante meter groot en kent verschillende terassen. Ook de buiten openhaard ontbreekt niet. De villa wordt gestoffeerd verhuurt.

Sla je slag!