Vorig jaar deed ineens het verhaal de ronde, dat Humberto Tan een buitenechtelijke relatie zou hebben met Dionne Stax. Veel verhalen, maar weinig beeldmateriaal. Zelf hebben zowel Humberto als Dionne er nooit iets over gezegd, dat dit ook klopte.

Feit was wel dat zijn relatie gelijk in zwaar weer terecht kwam. Humberto woonde een tijdje niet thuis, maar verbleef in die tijd in een paar huurappartementen. Inmiddels woont hij weer thuis in Amstelveen bij zijn vriendin Ineke en hun drie kinderen.

Opmerkelijk is dat de RTL Late Night presentator een paar maanden geleden voor het bedrag van 387.010,-- euro een zeer luxe appartement heeft gekocht aan de Zuid As in Amsterdam. Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 340.000,-- euro.

Het appartement bevindt zich in het zogenaamde 'Gustav' project aan de Zuid As. Zijn appartement heeft een woonoppervlakte van 54 vierkante meter en telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.  Het bevindt zich op de derde verdieping.

De keuken en de badkamer moeten nog worden uitgezocht. Heeft hij het voor zichzelf gekocht om af en toe zich terug te kunnen trekken of is het een beleggingsobject of wellicht voor een van zijn kinderen? Zijn oudste dochter is tenslotte onlangs 18 jaar geworden.