Na een relatie van vier jaar, ze zelfs waren verloofd en hadden trouwplannen , deelde influencer Anna Nooshin in juni 2022 mee dat zij en haar verloofde, succesvol zakenman Nassim Zeta, hadden besloten om uit elkaar te gaan.

VRAAGPRIJS

De reden is eigenlijk nooit bekend geworden. Op dit moment heeft Anna een relatie met acteur Thijs Boermans. De twee werden dit jaar ouders van baby Nala. De villa in Den Haag, waar Anna lief en leed deelde met Nassim, staat nu te koop voor een vraagprijs van 7,5 miljoen euro.

DROOMPALEIS

De verbouwing heeft lange tijd in beslag genomen, maar het resultaat mag er zijn. Kosten noch moeite zijn bespaard gebleven om er werkelijk een droompaleis van te maken. De beelden maken dat duidelijk.

De vrijstaande villa ligt in het Haagse van Stolkpark, een van de meest rijke villaparken van Nederland. Op een steenworp afstand van het voormalige liefdesnestje woonde Dinand Woesthoff, voordat hij naar Ibiza vertrok.

De villa van Nassim, die hij in 2017 kocht voor een bedrag van 3,4 miljoen en waar meerdere hypotheken op rusten, heeft een totale woonoppervlakte van 919 vierkante meter.

INDELING VILLA

Het aantal kamers bedraagt dertien, waaronder o.a. vijf slaap- en 4 badkamers plus een prive kantoor. Uiteraard is de keuken zeer luxe en exclusief en van alle gemakken voorzien. En het de villa beschikt over een bioscoop, een wellness met zwembad plus whirlpool.

De achtertuin is een plaatje met diverse terrassen plus een tuinhuis annex orangerie. Wat zal Anna ervan vinden als ze nu deze beelden ziet?