Er zijn vele familieruzies in de familie Hazes. Veel van deze ruzies hebben ook persoonlijke consequenties. Dat zien we ook bij de familieruzie tussen Rachel Hazes (meisjesnaam Van Galen) en haar zus Els van Galen. Sterker nog, deze ruzie leidt nu tot de verkoop van het huis van de zus van Rachel Hazes. We zetten eerst de feiten op een rij.

Vraagprijs huis Els van Galen (zus Rachel Hazes)

Els van Galen, de zus van Rachel van Galen, heeft haar eengezinswoning in Vinkeveen te koop gezet voor 549.000 euro. Zelf kocht Els dit huis in 2020 voor 4 ton. Ze kreeg van haar zus Rachel een hypotheek van 410.000 euro. Rachel Hazes woont zelf overigens ook riant.

Onderduik-adres Dre Hazes te koop

Het huis kocht Els van Rachel, die haar uit dank voor de steun die ze van Els had gekregen een hypotheek verstrekte. Maar de liefde tussen de twee zussen bekoelde toen Dre, na een ruzie met zijn moeder, bij Els introk.

Woest was Rachel en dit is nooit meer goed gekomen. En toen Els Monique en kleine Dre feliciteerde was het huis helemaal te klein. En omdat Els bang is dat Rachel eerdaags de hypotheek wil terugtrekken heeft ze het optrekje maar te koop gezet.

Hoe ziet het huis van Els van Galen eruit?

Een optrekje met een woonoppervlakte van 187 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, onderverdeeld in zes slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

De achtertuin is riant en ligt op het zuiden en de auto kan worden geparkeerd op eigen terrein.

Dit maakt de familieruzie tussen Rachel Hazes en zus Els extra pijnlijk

Nu is familieruzie nooit leuk, maar in dit geval komt ook Rachel's zoon André Hazes weer om de hoek kijken. Iedereen die zijn loopbaan en turbulente leven volgt heeft Djarno Hofland voorbij zien komen. Hij is de neef van André Hazes, maar ook zijn tourmanager en 'beste maatje' zoals hij het zelf zegt. Daarnaast is Djarno Hofland de zoon van Els van Galen...