Al meer dan drie jaar staat de voormalige kasteelhoeve van Patricia Paay in het Belgische plaatsje Rijkvorsel te koop. Op dit moment wonen daar haar schoonouders, die het ooit van Patricia en haar voormalige echtgenoot Adam Curry kochten.

Het landgoed en de kasteelhoeve kregen bekendheid, omdat daar de reality soap 'De Adams Family' werd opgenomen. Maar dat geeft geen garantie tot een snelle verkoop.

Drie jaar geleden zette de ouders van Patricia's huidige echtgenoot Robbert het optrekje te koop voor een bedrag van 2.750.000 euro, maar slaagde er niet in op deze prijs een koper te vinden.

Inmiddels is de vraagprijs gezakt naar 2.295.000 euro, ofwel een korting van 455.000 euro, maar nog altijd is er geen koper. Wat hebben de schoonouders van Paay te bieden voor deze prijs?

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een inpandig cafe met een eigen toilet en zithoek. Een stek waar Adam veel tijd in doorbracht.

De keuken is een lust voor het oog en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De heli landingsplaats die Adam ooit liet aanleggen, is er uiteraard ook nog. Evenals het BBQ huis met een eigen bar, terras en jacuzzi.

Op het landgoed van zes hectare bevinden zich ook meerdere vijverpartijen. De auto parkeren is geen probleem, want er zijn in totaal drie garages.. Hopelijk voor hen komt er snel een koper.