ZIE HIER DE BEELDEN VAN DE KASTEELHOEVE

Al zes jaar staat de kasteelhoeve waar Partricia Paay ooit gelukkig was met Adam Curry en waar de docu soap The Adams Family werd opgenomen te koop. Er lijkt wel een vloek op te rusten.

Ooit begonnen de ouders van haar huidige echtgenoot Robbert met een vraagprijs van 2.750.000 euro om die na jaren te verlagen naar 2.295.000 euro

Ook op deze prijs vonden zij geen koper. Nu hebben de vraagprijs met drie ton euro verlaagd naar 1.995.000 euro. Totaal is de vraagprijs in de loop der jaren ingestort met maar liefst 755.000 euro en is dit fan genoeg?

De koper krijgt in ieder geval een kasteelhoeve met een totale woonoppervlakte van maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een inpandig cafe met een eigen toilet en zithoek. Een stek waar Adam veel tijd in doorbracht.

De keuken is een lust voor het oog en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De heli landingsplaats die Adam ooit liet aanleggen, is er uiteraard ook nog. Evenals het BBQ huis met een eigen bar, terras en jacuzzi.

Op het landgoed van zes hectare bevinden zich ook meerdere vijverpartijen. De auto parkeren is geen probleem, want er zijn in totaal drie garages.