Dre Hazes en zijn zestien oudere vriendin Monique Noe gaan binnenkort in hun nieuwe liefdesnestje wonen in Vinkenveen. Dre heeft een eigen huis in Vinkeveen, die pal naast het huis van zijn moeder Rachel en zus Roxanne staat. Maar gezien het feit dat Dre met zijn moeder en zus is gebrouilleerd, heeft hij er voor gekozen om elders een huurhuis te zoeken en daar met Monique te gaan wonen.

En dat terwijl ook Monique een eigen huis bezit. Deze kocht ze in augustus 2013 voor een bedrag van 200.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 262.500,-- euro. Maar Monique en Dre kozen voor een nieuw huis en om die reden heeft Monique haar eigen huis in Krimpen aan den IJssel te koop gezet voor een prijs van 225.000,-- euro.

Daarmee is het zeker, dat zij een verlies gaat leiden van tenminste 40.000,-- euro. De koper krijgt een leuke eengezinswoning met een woonoppervlakte van 105 vierkante, bestaande uit totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de mooie open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Uiteraard heeft de woning ook een riante achtertuin. Waarom Dre en Monique niet voor dit huis hebben gekozen om samen te gaan wonen, is niet bekend.