Zoals bekend heeft ook Thomas zijn huis in Losser te koop gezet, juist vanwege de wens van Thomas en Myrthe, die afgelopen juni de trotse ouders werden van zoontje Jack Berge, om in het westen van Nederland te kunnen gaan wonen.

Veel mensen zullen zich gelijk afvragen waarom de twee dan niet verhuizen naar het huis van Myrthe? Het antwoord is simpel; het huis van Myrthe heeft slechts een woonoppervlakte van 45 vierkante meter en beschikt maar over 1 slaapkamer.

Verder bevindt er zich in het appartementje een badkamer met douche en toilettafel. De keuken ligt aan de achterkant en is groot genoeg om een eettafel in kwijt te kunnen. Deze grenst aan een balkon dat op het zuiden ligt.

De woonkamer , die aan de voorzijde ligt, heeft openslaande deuren welke toegang biedt aan een leuk Frans balkon. Door het hele huis heen ligt een lamellen parketvloer.

Zelf kocht Myrhe het huis in februari 2007 voor een prijs van 171.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 170.000,-- euro. Vette winst maken zit er dus helemaal niet in .

Buiten dat Myrthe het huis in de verkoop heeft gezet, kun je haar huis ook huren. Ze vraagt 1050,-- euro per maand. Veel? Ach, de ex van Ben Saunders betaalt hetzelfde aantal vierkante meters een huur van 1500,-- euro!