Ed Nijpels wil blijkbaar dolgraag af van zijn schitterende woonboerderij in het Friese plaatsje Dijken, Ed zet de hakbijl erin en heeft de vraagprijs verlaagt van 2,4 miljoen euro naar een prijs van 1.950.000,-- euro ofwel bijna met een half miljoen.

De luxe boerderij heeft een woonoppervlakte van maar liefst 1000 vierkante meter en herbergt in totaal 13 kamers, waaronder 6 slaapkamers, drie badkamers en een studeerkamer.. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen.

De riante woonkeuken is een lust voor het oog en heeft zeer luxe inbouwapparatuur. De boerderij kent vele extra's zoals een sauna, een Turks stoombad, maar prachtig verscholen achter een haag een heus verwarmd zwembad met uitzicht over de weilanden.

En wat te denken van een eigen haven met aanlegsteigers. De riante tuin is ontworpen door een tuinarchitect en ligt voornamelijk op het zuiden. De fruitschaal in de keuken kun je vullen met eigen appels en peren uit de boomgaard.

Ed kocht de boerderij in april 1999 voor een prijs van iets onder de 590.000,-- euro en heeft er bijna voor 1,5 miljoen aan hypotheek op gevestigd. Momenteel woont hij zelf in een grachtenpand in Amsterdam.