HIER VIDEO VAN DE VILLA

Hoe adembenemend mooi kan iets zijn? De villa van wijlen Jan des Bouvrie staat te koop voor het bedrag van 10.000.000 euro. De villa is bijna een kunstwerk en valt in de buiten categorie 

Zelden komt zoiets moois te koop. De inrichting is helemaal van de hand van wijlen Jan des Bouvrie. Zijn weduwe Monique heeft recent al aangegeven de villa te willen verkopen en heeft de daad bij het woord gevoegd.

Wat krijgt de koper voor dit bedrag? De pracht en praal is bijna niet onder woorden te brengen. Wat te denken van een schitterend binnenzwembad met gym of aangrenzend aan de villa een ruime expositieruimte met een vijf sterren waardige bar.

Of de inpandige garage welke plaats biedt aan 6 auto's. En de villa zelf? Deze heeft een woonruimte van maar liefst 1344 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 11, waaronder vijf slaap- en drie badkamers.

Dit alles verdeelt over vier woonlagen. De keuken is het middelpunt van de villa. Niet alleen verblindend mooi, maar ook nog voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Een bibliotheek ontbreekt ook niet en wat te denken van even wandelen in je eigen parktuin en vanuit de living uitkijkend over je eigen vijver.

Kortom; met recht een villa van buitencategorie!

NIEUWE LOVER VAN YOLANTHE CABAU BEZORGT HAAR DIEPE TELEURSTELLING

DIT HAD VRIEND NOCH VIJAND VAN LEONTINE BORSATO VERWACHT

VROUW VAN ALI B ZET HEM FINANCIEEL KLEM