En dat is wel even anders als de oorspronkelijke vraagprijs van 1.875.000,-- euro, waarmee de cabaretier eind 2009 begon. Prijsverlaging op prijsverlaging volgde, maar een koper kwam er niet opdagen. En dat terwijl de boerderij van Paul en zijn vrouw Lidewij een juweeltje is.

De koper krijgt voor het geld een prachtig gelegen woonboerderij met open vaarverbinding met de Vecht, bestaande uit totaal 10 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder en een kelder.

De totale woonoppervlakte bedraagt 240 vierkante meter. Uiteraard ligt er rondom de boerderij een schitterende tuin en bevindt er zich een stenen garage voor 1 auto.

Zelf kocht Paul de boerderij uit 1780 in 1988 voor een onbekend bedrag van zijn toenmalige vrouw en liet er in maart 2008 een hypotheek op vestigen van 800.000,-- euro. Een kleine winst is dus nog altijd haalbaar, maar de bijna miljoen euro winst die Paul en zijn vrouw hoopten te maken is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Paul en Lidewij wonen op dit moment weer in zijn geliefde Buurtschap 2005 in Den Haag in het pand aan het Smidswater, waar hij ook al woonde voordat hij 36 jaar geleden verhuisde naar de boerderij in Breukelen.