In 2017 deed het gerucht de ronde dat Humberto Tan een affaire zou hebben met Dionne Stax. In het begin ontkende hij dit, maar in 2021 gaf Humberto het min of meer toe.

Hij zou afspraakjes hebben gehad in dit appartement aan de Amsterdamse Zuid As, welke hij in 2017 had gekocht voor een prijs van 387.010 euro. Toeval of niet?

Dit appartement heeft Humberto recent verhuurd voor een prijs van 1950 euro per maand. Wat krijgt de huurder hier voor? Deze krijgt een tweekamer appartement met een woonoppervlakte van 52 vierkante meter.

Koken kan in de open luxe woonkeuken die uiteraard is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Handig is overigens dat de slaapkamer is voorzien van een inloopkast.

Ook is er een dakterras van maar liefst 46 vierkante meter. Het gehele appartement is voorzien van een vloerverwarmin. Overigens heeft de huurder een eenmalige waarborgsom moeten betalen van 3900 euro.

Het optrekje wordt door Humberto gemeubileerd verhuurd. Voor de auto kan een parkeerplaats worden gehuurd in de parkeergarage, maar die kost dan wel 350 euro per maand extra.

De servicekosten bedragen 75 euro per maand.