Na een totale prijsverlaging van een half miljoen euro, is het Neelie Smit Kroes eindelijk gelukt om een koper te vinden voor haar riante villa in het miljonairs dorp Wassenaar. De laatste vraagprijs bedroeg 1.895.000,-- euro. Ooit begon de voormalig Europees Commissaris en prominent VVD lid op een vraagprijs van 2,4 miljoen euro.

Zelf kocht ze de villa in 1994 voor een onbekende prijs en liet er in 2006 een hypotheek op vestigen van 1,6 miljoen euro. De verkoop zou onder de vraagprijs liggen, maar het resultaat is gelukkig voor Neelie Smit Kroes nog altijd positief.

Op zeker dat zij een paar ton euro's winst op haar bankrekening kan laten bijschrijven. De eventuele koper krijgt een uitermate luxe villa met een totale woonoppervlakte van 350 vierkante meter. Het totale aantal kamers bedraagt 6 waarvan 4 slaapkamers en 2 badkamers. Daarbij is er een moderne keuken met alles er op en er aan met eetgedeelte. Uiteraard is er rondom tuin en krijg je er een berging bij.

Mocht de villa niet in de smaak vallen, dan mag je een totaal nieuwe villa laten bouwen. Toestemming voor de sloop is namelijk aanwezig. Neelie kan op zoek naar een ander onderkomen.