Bekendeburen heeft de eerste paparazzi beelden gemaakt van Barbie ofwel Samantha de Jong na het overlijden van haar vriend Gelmore.

Op dit moment heeft Samantha overigens weer een nieuwe liefde in haar leven gevonden met wie ze eindelijk oud wil gaan worden. Bekendeburen trof Barbie aan op het moment dat ze druk in gesprek was met de politie.

Deze waren daarvoor, zoals de beelden laten zien, nog naar binnen gegaan, maar op dat moment was Barbie ofwel Samantha niet aanwezig.

Die kwam na een bezoek aan haar ouders aanlopen en trof daar de agente voor haar deur aan. Dat het gesprek heftig was blijkt wel uit de foto's. 

Tijdens het gesprek probeert Samantha ook naar binnen te gaan. Ze klopt diverse malen op de deur. Blijkbaar heeft ze geen sleutel. Kijk verder zelf naar de exclusieve beelden die voor zich spreken.....

Al met al vinden sommige mensen dat er niets anders op zit dan haar gedwongen te laten opnemen. Ben je het hier mee eens?Hier kun je tekenen voor de petitie als je vindt dat Samantha gedwongen op moet worden genomen ter bescherming van zichzelf

foto's: bekendeburen.nl