Voor de tweede keer bewijst kickbokser Rico Verhoeven zeer goed voor zijn ex Jacky te zorgen. Eerst ondernam hij deze oplossing voor het huis dat zij samen hadden gekocht.

Hij blijft eigenaar van het huis en neemt de hele hypotheeklasten op zich. Ook de lasten om dit vast te leggen komen voor zijn rekening. Maar buiten de hypotheek was er ook nog een onderhandse lening van 583.000 euro, geleend van zijn bedrijf Rico's Business BV.

Normaal gesproken zou Jacky hiervan de helft moeten betalen. Rico heeft echter de hand over zijn hart gehaald en alle schulden op zich genomen. Daarmee bespaart hij zijn ex tonnen euro's.  

Na dit besluit moest Jacky natuurlijk ook nog een onderdak hebben met haar kinderen en voor Rico zou het meer dan fijn zijn als zijn ex en zijn kinderen niet al te ver weg van hem zouden gaan wonen.

En dat is uiteindelijk ook gebeurd en weer met hulp van Rico. Ex Jacky kon in Halsteren een eengezinswoning kopen voor 460.000 euro en hoefde niet naar de bank te gaan voor een hypotheek. Weer schoot Rico haar te hulp door zijn bedrijf Rico Business een hypotheek van 310.000 euro te laten verstrekken. 

Alhoewel het haar keus was om een einde te maken aan hun relatie, heeft hij dit gerespecteerd en zijn ex aan alle kanten geholpen om een nieuw leven te kunnen starten. Het tekent de mens Rico Verhoeven. Een grote sterke beer met een klein hartje.