BEWIJS DAT DE VILLA GEWOON WEER TE KOOP STAAT

Begin december van het vorige jaar liet Peter Gillis, onze Massa is Kassa held, weten dat zijn villa in Neerpelt, die te koop stond voor 1.395.000 euro, was verkocht.

Die uitspraak was te voorbarig. Bekendeburen nam contact op met de verkopende makelaar of het klopte wat Peter beweerde. Zijn antwoord was duidelijk:

'Voor de verkoop zitten we in een afrondende fase, maar zolang de opschortende voorwaarden niet gerealiseerd zijn, blijft de woning online staan.' De koper moet blijkbaar nog eerst de financiering rond zien te krijgen.

Tot die tijd stond er op de site van de makelaar dat de villa 'onder optie' was. Dat was het geval tot aan gisteren. Vandaag isĀ  'onder optie' vervangen door 'nieuw'. Dit betekent dat de aspirant koper de financiering niet rond heeft kunnen krijgen of uberhaupt heeft afgezien van de koop.

Betekent dat Gillis weer terug is bij af en een nieuwe koper moet zien te vinden. Hij had erop gerekend dat hij afgelopen januari de villa had moeten verlaten en heeft toen een andere villa van dik vier miljoen gekocht waar hij om een andere reden nog niet in mag wonen.

Het zit onze vriend niet echt mee met de huizenkoop/ verkoop. Dit is toch weer een financiele tegenslag. De villa staat weer te koop voor het bedrag van 1.395.000 euro. Het is overigens de tweede keer dat de koper moet afhaken.

Er lijkt dus echt een vloek op de villa te rusten.

WILFRED GENEE REAGEERT OP ZIJN EXTREME KAPSEL

LIL KLEINE WEER PER DIRECT IN DE BAK?