RUZIE VANDAAG INSIDE

Het begint zolangzamerhand een beetje eentonig te worden bij het programma Vandaag Inside, dat Johan Derksen en Wilfred Genee het totaal met elkaar oneens zijn. Gisteravond was weer eens zover en ditmaal ging het om de Jodenhaat in Nederland.

Hier stonden Wilfred en Johan recht tegenover elkaar. Johan, die zelfs al van een antisemistische houding wordt beticht, zou het allemaal wel meevallen met de Jodenhaat en schoot Wilfred in het verkeerde keelgat.

BARBARA BAREND

Barbara Barend is in de radioshow van Wilfred Genee emotioneel geworden over de angst die zij en andere Joden vallen nu het antisemitisme in ons land weer sterk toeneemt. “Er zit angst in ons DNA, omdat we wel vaker onze koffer hebben moeten pakken. Het gevoel bij heel veel Joden is dat je altijd een koffertje klaar moet hebben staan”, zegt ze.

Voor de uitzending begon maakte zowel Johan alsmede Rene van der Gijp gemene opmerkingen over de emotionele Barbara Barend. Johan betitelde haar min of  meer een "hysterisch wijf" te zijn, terwijl Wilfred van mening is dat is juist oprecht was in haar emotie.

JODENHAAT 

Volgens Derksen is zij theatraal en Wilfred verdedigde Barend. Ruzie als gevolg. Het is ce zoveelste keer, dat Wilfred recht tegenover Derksen staat en daarmee lijkt het een kwestie van tijd voordat de bom barst en Derksen het programma de rug zal gaan toekeren.

Het lijkt slechts een kwestie van tijd.