Rachel Hazes kan beter een abonnement nemen bij de rechtbank. Stond ze kortgeleden nog de rechter omdat ze een kort geding had aangespannen tegen haar voormalige hartsvriendin Marieke van Beek, nu zou het haar bloedeigen dochter Roxeanne zijn die haar moeder voor de rechter wil gaan slepen.

Al meer dan een jaar hebben moeder en dochter ruzie. Gevolg; Rachel heeft haar kleinzoon Fender ook al die tijd niet gezien en dat terwijl Rachel boven haar dochter woont.

Volgens buurtbewoners zouden de dames al schreeuwend tegen elkaar over het balkon hebben gehangen met allerlei verwensingen. Waar draait het om: geld.

Rox is door haar moeder Rachel ontslagen bij Melvin Produkties, die o.a. waakt over het cultuurgoed van papa Andre, en Rox meent nog geld tegoed te hebben.

Blijkbaar denkt Rachel daar anders over en ja, dan moet de rechter maar een bindende uitspraak doen. Achtergrond schijnt te zijn dat de vriend van Rox, Eric, het management heeft overgenomen en mama dat niet echt goed kan zetten.

Herinnerd bekendeburen aan de reactie van Rachel toen Monique het management van Dre overnam. Deze heeft trouwens in deze kwestie het opgenomen voor zijn zus en het contact verbroken met zijn moeder.

Rachel is dus helemaal terug bij af. Ze ziet nu beide kinderen niet meer. Wellicht tijd om inderdaad te gaan emigreren naar Spanje, waar vriendin Rossana Kluivert haar kan opvangen.

Benieuwd hoe vliegende slangen zonder vleugels in de lucht blijven? Zie video