Zo’n zeven maanden geleden besloot Peter Gillis een camper te kopen, maar hij had er al snel genoeg van en zette het paleis op wielen te koop voor een bedrag van 389.000 euro.

De Morelo Palace 90M mag met recht een rijdend paleis worden genoemd. Niks, maar dan ook écht niks, ontbreekt aan dit paleis op wielen. Zo is de keuken  voorzien van een keramiekplaat, oven en afwasmachine.

Je hebt dus meer dan genoeg ruimte en apparatuur om jezelf te wagen aan topkok praktijken. Om jezelf op te frissen hoef je in ieder geval niet de camper te verlaten. Er zit een volledige badkamer, inclusief wasmachine in verstopt.

Verder is er ook aan technologische snufjes gedacht, de luxe camper komt tenslotte uit het jaar 2021. Hierbij kan je denken aan vloerverwarming, een panorama-dakvenster en een 32 inch televisie. 

Maar ondanks dit alles kwam er geen koper opdagen en dat is toch weer een tegenslag. De Massa is Kassa ster heeft om die reden de vraagprijs verlaagd naar 379.900 euro ofwel iets meer dan 9000 euro korting.

Hier vind je alle info en technische gegevens van de camper