Afgelopen donderdag 11 januari  is de villa van Wesley en Yolanthe gepasseerd bij de notaris en in handen gekomen van de nieuwe eigenaar. Deze heeft er 1.250.000,-- euro voor betaald, terwijl de laatste vraagprijs 1.350.000,-- euro bedroeg.

De gifbeker moest dus tot op de bodem worden leeggedronken. De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg namelijk iets onder de 2 miljoen euro. Wesley heeft daar dus uiteindelijk een dikke zeven ton euro op toegegeven.

Voor hoeveel hij de villa zelf heeft gekocht, is niet bekend, maar zou rond de 1,3 miljoen euro zijn geweest. Zeker is in ieder geval, dat Wesley blij zal zijn, dat de villa, waar hij nog even met zijn ex vrouw Ramona Streekstra heeft gewoond, is verkocht.

De koper krijgt voor zijn geld een villa met een woonoppervlakte van 500 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 12, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Daarbij is er nog een verwarmd inpandig zwembad, een sauna en een jacuzzi aanwezig. En zonnen kan in de riante achtertuin die aan het water grenst. Uiteraard ontbreekt de luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur ook niet.