Huizen
26 september 2017
 

Wesley en Yolanthe poetsen twee miljoen euro weg. Zie foto's

Zonder dat iemand het in de gaten heeft gehad, hebben Yolanthe en Wesley twee miljoen euro weggepoetst.

Zoals bekend hebben Wesley en Yolanthe Sneijder hun villa in Vleuten te koop staan. De villa moest opnieuw in de verkoop, omdat de koper geen hypotheek kon krijgen. De vraagprijs van het optrekje bedraagt 1.350.000,-- euro.

En dan te bedenken dat dezelfde villa een aantal jaren geleden nog te koop stond voor een bedrag iets onder de twee miljoen euro. Het glamourpaar heeft dus een korting van iets meer dan 6 ton euro!! Maar dat is niet het enige.

Tot voor kort rustte er op de villa een hypotheek van 2 miljoen euro. Maar van deze hypotheek is geen spoor meer te bekennen ofwel deze heeft Wesley Sneijder in een keer afgelost. Het optrekje is nu hypotheek vrij en de opbrengst kan straks na verkoop direct op zijn bankrekening worden gestort.

Het glamourpaar heeft dus de hele hypotheek van 2 miljoen euro weggepoetst. Een heerlijk idee. Voor de villa is tot op vandaag de dag helaas geen koper afgekomen. Zelf woont het stel in een schitterende villa in Cannes.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.