Vorig jaar dachten Yolanthe en Wesley hun villa in Vleuten te hebben verkocht. De koper mocht zelfs al in de villa wonen. Maar de man kreeg op geen enkele manier de financiering rond. Eigenlijk was het glamourkoppel bedonderd.

Gevolg is dat de villa weer in de verkoop moet. Hanteerden zij vorig jaar een vraagprijs van 1.595.000,-- euro, welke al fors lager was dan de oorspronkelijke vraagprijs van iets onder de 2 miljoen euro, vanaf vandaag staat de villa in de verkoop tegen een vraagprijs van 1.350.000,-- euro ofwel bijna een kwart miljoen korting t.o.v. vorig jaar.

Er rust overigens geen hypotheek op het optrekje. De koper krijgt voor zijn geld een villa met een woonoppervlakte van 500 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 12, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Daarbij is er nog een verwarmd inpandig zwembad, een sauna en een jacuzzi aanwezig. En zonnen kan in de riante achtertuin die aan het water grenst. Uiteraard ontbreekt de luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur ook niet.

Gezien de nieuwe vraagprijs lijkt het er duidelijk op , dat het stel zsm van de villa af wil.