Wessel van Diepen, die op dit moment weer in het nieuws is vanwege de Vengaboys, die na 19 jaar met hun oude hit 'Boom,Boom, Boom, Boom' de Britse hitlijsten bestormd, heeft zijn pand in Amsterdam Oud Zuid te koop gezet voor een bedrag van 1.525.000,-- euro.

Zelf kocht hij dit drie laags benedenhuis in november 2002 voor een prijs van 955.000,-- euro. Op het pand rust geen hypotheek. Een mooie winst van een vette vijf ton euro gloort dus aan de horizon. De woonoppervlakte bedraagt 247 vierkante meter en het totaal aantal kamers is negen, waaronder zeven slaapkamers, een bad-en een werkkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Er is een moderne open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Buiten een balkon, is er ook een riante achtertuin van 32 vierkante meter.

Voor het parkeren van de auto is een vergunning nodig. Het pand ligt op loopafstand van het Vondelpark. Saillant detail is overigens dat zijn ex Irene van de Laar met hun dochtertje India jaren in dit pand woont.

Wessel woont zelf met Daphne Bunskoek in een riant appartement op een van de grachten in Amsterdam.