In april 2014 kocht Q Music radio DJ Wietze de Jager, van het voormslige duo Mattie & Wietze, een vijfkamerappartement in het centrum van Amsterdam voor het bedrag van 400.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 444.000,--

Nu net drie jaar later heeft Wietze dit optrekje verkocht voor de prijs van 635.000,-- euro. De grootverdiener scoort dus even een winst van rond de twee ton euro. De koper krijgt voor dit geld een bovenwoning met een totale woonoppervlakte van 118 vierkante meter.

Totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Bovendien is deze voorzien van een kookeiland.

Een balkon om te zonnen ontbreekt uiteraard niet. Enige nadeel is wel dat voor het parkeren van de auto een vergunning nodig is. Wel ligt het appartement in een gezellige buurt en op loopafstand van de Jordaan en het Westerpark.

En nu zijn ex collega en vriend Mattie Valk hem als een baksteen heeft laten vallen en Wietze met lege handen achterblijft, is deze twee ton euro meer dan welkom