Na alle commotie rond zijn persoon, komt DJ Wietze de Jager met zijn gezin tot rust in zijn geboortestad Zwolle. Ver verwijderd van Amsterdam, waar hij tot voor kort woont, kan Wietze hier op zijn gemak alles op een rijtje zetten wat te gaan doen.

Deze knusse tussenwoning is gelegen in het centrum van Zwolle in een buurt waar veel jonge gezinnen wonen. Perfect voor Wietze, die half januari j.l. vader werd van dochtertje Juul Bettie. Hij kocht deze knusse tussenwoning vorig jaar augustus voor een prijs van 176.000,-- euro en betaalde het met eigen geld.

Het huis heeft een totale woonoppervlakte van 90 vierkante meter en bestaat uit totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Leuk detail is dat de woonkamer en balkenplafond heeft. De ruime woonkeuken heeft openslaande deuren naar het terras en is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur.

De achtertuin is 59 vierkante meter groot en ligt op het voor de zon gunstige zuidoosten. De tuin heeft ook een achterom met veel parkeergelegenheid en biedt directe toegang tot de supermarkt. Wietze heeft recent zijn optrekje in Amsterdam met twee ton winst gekocht, zodat hij volop kan genieten van zijn huisje in Zwolle.