Juli 2017 kocht Voetbal Inside presentator Wilfred Genee dit luxe tweekamer appartement in Amsterdam voor een bedrag van 245.000,-- euro. Gelijk liet hij er een hypotheek op vestigen van 168.600,-- euro.

Dit appartement heeft hij te huur gezet voor een bedrag van 1295 euro per maand. Tevens moet de huurder een eenmalige waarborgsom op de rekening van Wilfred storten van 2590, euro. Voor Amsterdamse begrippen ligt de huurprijs zeker niet hoog.

Voor dit geld krijgt de huurder een zeer luxe tweekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 49 vierkante meter. Totaal aantal kamers is twee, waaronder 1 slaap - en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het appartementen complex.

Koken kan in de luxe open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ook een heerlijk terras om te zonnen ontbreekt. Onder het complex is een parkeergarage , waar de huurder een parkeerplaats kan huren voor 75 euro per maand.

Koude voeten zal je in het appartement niet krijgen, want het gehele optrekje is voorzien van vloerverwarming. Wie weet mag je straks, als het weer mag, aanschuiven in de studio en een drankje drinken met Wilfred, Johan en Rene