Huizen
13 november 2017
 

Wilfred Genee vindt huurder voor zijn Amsterdamse appartement. Zie foto's

Voetbal Inside presentator Wilfred Genee heeft een huurder gevonden voor zijn appartement in Amsterdam

Begin juli kocht Voetbal Inside presentator Wilfred Genee dit luxe tweekamer appartement in Amsterdam voor een bedrag van 245.000,-- euro. Gelijk liet hij er een hypotheek op vestigen van 168.600,-- euro.

Kort na de koop, heeft hij het appartement te huur gezet voor een bedrag van 1295,-- euro per maand. Tevens moet de huurder een eenmalige waarborgsom op de rekening van Wilfred storten van 2590, euro.

Hij heeft een huurder gevonden voor zijn tweekamer appartement. De huurder krijgt voor zijn geld een zeer luxe tweekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 49 vierkante meter. Totaal aantal kamers is twee, waaronder 1 slaap - en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het appartementen complex.

Koken kan in de luxe open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ook een heerlijk terras om te zonnen ontbreekt. Onder het complex is een parkeergarage , waar de huurder een parkeerplaats kan huren voor 75,-- euro per maand.

Koude voeten zal je in het appartement niet krijgen, want het gehele optrekje is voorzien van vloerverwarming.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.