Het gaat stylist van het Zuiden Roy Donders enorm voor de wind. Uitbreiden was dan ook een echte noodzaak. Roy verhuisde naar een ander winkelpand en verliet de winkel waarvanuit hij de wereld veroverde.

Nu krijgt iedereen die kans om vanuit deze winkel ook succes te hebben. De zaak aan de Broekhovenseweg in Tilburg staat te huur voor slechts 700,-- euro per maand. Hiervoor krijg je een winkelpand van 45 vierkante meter groot, inclusief een elektrisch rolluik, Wifi, Internet en telefoonaansluitingen.

In de hele zaak ligt ook nog eens laminaat en is er een heuse opslagruimte aanwezig. Wel moet je even een bankgarantie overhandigen van drie maanden huur. Maar ook Roy is hier succesvol geworden.

Hoe succesvol? Volgens bronnen maakt hij een enorme klapper met de supermarktketen 'Jumbo'. Zo zouden deze 105.000 pakken op voorhand hebben besteld. Roy zou hiervoor 5 euro per pak krijgen. Kassa dus!

En er komt waarschijnlijk een tweede bestelling aan, want bij Jumbo zou men verwachten dat deze voorraad binnen 1 week over de toonbank gaat. Zo snel kan succes dus gaan. En het is allemaal begonnen in de winkel, waar nu een ander aan zijn succes kan werken.