Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate hebben een villa in het Gooische Blaricum gekocht voor een prijs van 1.750.000,-- euro. Tegelijkertijd namen zij er een hypotheek op van 2,9 miljoen euro. De villa ligt op een schitterende lokatie, want het grenst aan het Gooisch Natuur Reservaat, midden in de zogenaamde 'Gouden Driehoek'.

Het gerucht dat de twee iets anders zouden gaan kopen hing overigens al een tijdje in de lucht. De bedoeling is overigens dat ze hier hun eigen droomvilla gaan bouwen. Dat betekent dat de huidige villa die er nu staat, zal worden gesloopt.

Gelukkig hoeven Winston en Renate niet eerst het hele traject van sloopvergunning en het mogen bouwen af te leggen. In het bestemmingsplan staat namelijk dat op deze lokatie een zeer royale villa mag worden gebouwd met een zogenaamde nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van 4 meter.

Wat zij wel zullen laten liggen is natuurlijk het riante verwarmde buiten zwembad, dat prachtig is gelegen in de tuin. Op dit moment staat er nog een villa met een totale woonoppervlakte van 300 vierkante meter, die over totaal 14 kamers beschikt.

Maar over een tijdje zal hier het droompaleis van Winston en Renate verrijzen. Hun huidige villa, die zij in 2011 kochten voor 2.475.000,-- euro, hebben zij nog niet in de verkoop gezet.