Van alles heeft Ron Boszhard geprobeerd om zijn woonboerderij in Sint Maarten te verkopen en alsmaar lukte het hem niet. Geen enkele prijsverlaging had baat. Zelfs een veiling gaf geen uitkomst, maar nu eindelijk na jaren heeft hij een koper gevonden.

De boerderij stond te koop voor een bedrag van 450.000,-- euro. Zelf kocht hij, samen met zijn ex vrouw, het optrekje in januari 1999 voor de prijs van 333.528, -- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 420.000,-- euro.

De verkoopprijs zou rond de 440.000,-- euro liggen, dus maakt Ron gelukkig nog een bescheiden winst. De koper krijgt een woonboerderij met een woonoppervlakte van 420 vierkante meter. Totaal bevinden er zich 7 kamers in de woonboerderij, waaronder 5 slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld onder twee woonlagen plus een zolder. Ron zal in ieder geval opgelucht zijn, dat hij de boerderij eindelijk kwijt. Zelf woont Ron met zijn vriendin Emilie in Landsmeer. Onlangs werden zijn de trotse ouders van een dochtertje