Yolanthe en Wesley Sneijder hebben hun schitterende appartement aan de Bloemgracht in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 2,3 miljoen euro. Zelf kochten zij de zogeheten loft in november 2009 voor een prijs van 1,7 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.850.000,-- euro.

Bij verkoop zit er dus mogelijk een winst in van bijna een half miljoen euro. Het appartement, helemaal ingericht door Erik Kuster, heeft een woonoppervlakte van 330 vierkante meters en bestaat uit totaal 6 kamers, waaronder vier slaapkamers en 3 badkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de droomkeuken met kookeiland, die uiteraard over alle denkbare inbouwapparatuur beschikt. Om in conditie te blijven hebben Yolanthe en Wesley een volledig uitgeruste fitness ruimte laten aanleggen.

Verder beschikt het droom optrekje over een besloten achtertuin van 46 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten. Aan de achterkant van het huis, bevindt zich de garage die ruimte biedt aan 1 auto. Het appartement ligt in de Amsterdamse Jordaan.