Yolanthe en Wesley Sneijder verbleven, wanneer zij even in Nederland waren, altijd in hun huis aan de Bloemgracht in Amsterdam. Maar dit huis hebben ze ingeruild voor de villa in Vleuten.

Deze keus is niet zomaar gemaakt. Niet alleen de moeder van Wesley's zoontje Jessey, Ramona, woont in Vleuten, maar ook de ouders van Wesley. Zo heeft zoontje Jessey zowel zijn moeder, opa en oma alsmede papa dicht bij zich als het glamourpaar in Nederland is.

En de villa is uiteraard geen straf om in te wonen. Het optrekje heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 700 vierkante en bestaat uit totaal 10 kamers, waaronder 6 slaap- en drie luxe badkamers.

Daarbij is er nog een verwarmd inpandig zwembad, een sauna en een jacuzzi aanwezig. En zonnen kan in de riante achtertuin die aan het water grenst. Uiteraard ontbreekt de luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur ook niet.

De villa was vroeger even het ouderlijk huis van zoontje Jessey, toen Wesley hier nog met zijn jeugdliefde Ramona woonde. Voor welke bedrag de voetballer de villa heeft gekocht is onbekend, wel dat er een hypotheek op rust van 2 miljoen euro.

Het pand aan de Bloemgracht in Amsterdam is, volgens insiders, voor een riant bedrag verhuurd. Kortgeleden heeft Glennis hier nog even gewoond, toen ze uit haar pand aan de Oranje Nassaulaan was gegaan.