Yolanthe Cabau van Kasbergen zit op dit moment samen met haar zoontje Xess Xava in appartement in Los Angeles. Zoals bekend in een lockdown.

Dat maakt het niet altijd gemakkelijk voor haar. Nu Yolanthe op zichzelf is teruggeworpen door de coronacrisis wisselen sterke en zwakke momenten zich af t.a.v. haar scheiding.

'Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien'.

Ze vindt overigens niet dat ze heeft gefaald wat betreft het huwelijk. 'Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis.

Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van. Langzaamaan ben ik sterker aan het worden, maar ik ben tegelijkertijd ook een heel gevoelig persoon.”

Over de scheiding zelf kan Yolanthe nog weinig zeggen, want volgens haar zitten Wesley en zij daar op dit moment nog middenin.

Had jij dit ooit gezocht achter pinguins?