Nu het huis echter leeg is, omdat zij en Wesley een nieuw huis voor haar moeder in Hilversum hebben gekocht, heeft Yolanthe besloten om het te koop te zetten voor een prijs van 325.000,- euro.

Zelf kocht ze het voor een prijs van 258.850,- euro op 24 juni 2008 en nam er een hypotheek op van 300.000,-- euro.

Voor de vraagprijs krijgt de toekomstige koper een vrijstaande dijkwoning bestaande uit zes kamers, waaronder drie slaapkamers plus een badkamer. De totale woonoppervlakte bedraagt 140 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. Buiten een inpandige berging is er ook een buitenplaatsje van 36 vierkante meter dat op het zuiden is gelegen. Heerlijk om hier zo af en toe in het zonnetje te kunnen zitten.

Yolanthe heeft haar huis overigens na de aankoop in 2008 grondig laten verbouwen om er voor te zorgen dat haar moeder in een prachtig huis kon wonen. Zo zorgde Yolanthe voor een compleet nieuwe badkamer en liet zij een zeer luxe handgemaakte keuken in het huis plaatsen. Ook zijn toen alle muren opnieuw gestuukt en heeft Yolanthe alles opnieuw laten schilderen. Tevens heeft ze alle ramen van dubbel glas laten voorzien.

Het mocht haar moeder aan niets ontbreken. Het huis is ook leuk gelegen, want het ligt slechts op een paar minuten van de haven van Volendam.