Zanger Tino Martin, die doorbrak nadat hij te zien was bij de reallife soap 'De Roelvinkjes' omdat Dave al jaren fan van hem was, huurt een riant driekamer hoekappartement in het Noord Hollandse plaats Purmerland. In dit plaatsje is Fajah Lourens druk bezig met het inrichten van haar optrekje.

Het appartement van Tino valt onder de zogenaamde 'Leegstandswet'. Volgens deze wet mag een te koop staande woning voor 5 jaar worden verhuurd, als deze niet kan worden verkocht. Blijkbaar is dat het geval met het optrekje dat Tony huurt.

Het is prachtige benedenwoning met een totale woonoppervlakte van 82 vierkante meter Totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Koken kan Tino in de half open luxe keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

In het huis ligt ook nog eens een prachtige plavuizenvloer en verder beschikt Tino ook nog eens over een tuin op het zuiden. Vanuit de woonkamer stap je zo de tuin in. Het appartement staat overigens te koop voor 265.000,-- euro. De huur die Tony betaalt zou rond de 1100,-- euro liggen.