BINNENKIJKEN IN DE VILLA VAN LISA VOL

Lisa Vol van OG3NE heeft haar luxe villa in het plaatsje Waspik eindelijk weten te verkopen. Zij had deze te koop gezet voor een vraagprijs van 775.000 euro. Zelf kocht zij de villa in 2020 voor 250.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro.

Of zij winst of verlies maakt is niet duidelijk, omdat niet bekend is of zij de hele miljoen gebruikt heeft. Zeker is wel dat het resultaat prachtig is geworden.

Het zal de koper, in deze tijd van energiecrisis met hoge gasprijzen, zeker hebben aangesproken dat de villa gas-loos is en een lucht-warmtepomp heeft.

Hij koopt een villa heeft een woonoppervlakte van 140 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de luxe open keuken met spoel- en kookeiland en uiteraard is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aan de keuken grenst een bijkeuken. Een van de slaapkamers beschikt overigens over een walk-in closet. Altijd makkelijk. Zonnen kan in de riante achtertuin die op het westen is gelegen en op de veranda.

Verder is er nog een bijgebouw met schuur, die al voorzien is van elektra. De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein. Ruzie met haar vader, die ook in Waspik woont, zou de reden zij geweest dat Lisa de villa in de verkoop heeft gezet.

Daar is ze nu eindelijk van verlost!