Anouk kan weer een iets meer dan driekwart miljoen euro winst op haar bankrekening bij laten schrijven. Zijn verkocht haar penthouse in Amsterdam voor een prijs van 2.625.000 euro.

Zelf kocht zij het penthouse in 2014 van Astrid Joosten voor een prijs van 1.850.000 euro en betaalde dit met eigen geld. De winst is dus van 775.000 euro.

Het penthouse heeft een totale woonoppervlakte van 233 vierkante meter en beschikt over totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee verdiepingen. Het penthouse van Anouk ligt op de 11e en 12 verdieping van het appartementencomplex en uiteraard heeft ze een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Aan haar slaapkamer grenst een half-open badkamer met inloopdouche met rainshower en een prachtig ligbad. Vanuit het ligbad heeft Anouk uitzicht over Amsterdam. Een sprookje dus.

De keuken is ontworpen door de bekende architect Piet Boon en uiteraard voorzien van alle denkbare luxe inbouwapparatuur. Uiteraard ontbreekt in haar nieuwe paleis ook niet een ruime walk-in closet.

Verder beschikt het penthouse over twee riante terrassen van totaal 195 vierkante meter, waarvan de grootste op het zuiden is gelegen. Tevens heeft Anouk twee parkeerplaatsen in de garage van het complex, maar die hebben wel 65.000,-- euro per plaats gekost.

Ooit sprak Anouk de wens uit om met haar kinderen op een boerderij te willen gaan wonen. Of dit nog altijd haar wens is, is niet bekend.