Do, haar vriend Marc Verschoor en hun twee kinderen zijn verhuisd naar het Utrechtse plaatsje Abcoude, waar o.a. ook de cabaretier Najib Amhali woont.  Een ideale stek voor de kinderen. De koopsom bedroeg 1.080.00 euro en er rust een hypotheek op van 903.000 euro. En dat terwijl de oorspronkelijk vraagprijs rond de 1,4 miljoen euro bedroeg.

De vrijstaande villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 317 vierkante meter en telt in totaal acht kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De dichte keuken met inbouwapparatuur biedt voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen.

Verder is er op de beneden verdieping een werkkamer, een badkamer en een toiletruimte. Verder zijn er op het perceel nog drie bijgebouwen, waaraan Do een eigen invulling kan geven. De tuin is helemaal top voor de twee kinderen van Do. Zo omschrijft de makelaar het:

De tuin is fantastisch en volkomen vrij gelegen. Er zijn fruitbomen, grasvelden en aan de rechterzijkant een zwembad. De tuin biedt volop mogelijkheden voor eigen invulling: er kan getuinierd worden, maar ook schaapjes of moestuin zijn leuke opties”.

Natuurlijk een droom voor kinderen en zeker nu ze ook nog eens een eigen zwembad hebben.