Als zangeres brak Maan de Steenwinkel door toen zij in 2016 het zesde seizoen won van The Voice. Ze timmert dus alweer een paar jaar aan de weg en dat heeft haar uiteindelijk geen windeieren gelegd.

Ze is vaak in het nieuws vanwege het feit dat ze met bekende mannen als Marco Borsato het bed zou hebben gedeeld, maar haar artistieke prestaties zijn meestal daardoor wat onderbelicht geraakt.

Dat neemt niet weg dat Maan de status van miljonaire heeft bereikt en dat mag je zeer knap noemen. Hoe heeft ze dit bereikt? Maan is eigenaresse van twee bedrijven.: Maan Productions B.V. en The Power of Love B.V.

Bedroeg het eigen vemogen van Maan Productions B.V. een paar jaar geleden nog slechts 214.000 euro, eind 2020 was het eigen vernogen gestegen naar maar liefst 751.000 euro ofwel meer dan verdrievoudigd.

Hetzelfde beeld zien bij haar andere bedrijf The Power of Love B.V. Bedroeg het eigen vermogen twee jaar geleden 212.500, dat is eind 2020 gestegen naar 754.000 euro. Ook hier is er sprake van een vette verdrievouding,

Een prestatie van jewelste. Haar totale vermogen is daardoor gestegen naar iets meer dan 1,5 miljoen euro ofwel een toename van bijna 1,1 miljoen euro in 2 jaar tijd. Chapeau!!