MOOIE VROUW VAN RAD VAN FORTUIN ONHERKENBAAR VERANDERD

Het lijkt alles behalve goed te gaan met Leontine Borsato. Dat maken deze foto's wel duidelijk. Als je in eerste instantie niet weet over wie het gaat, zal je nog moeite hebben om haar te herkennen.

En niet alleen omdat zij op de foto's geen make-up op haar gezicht heeft, maar meer omdat de stress en zorgen duidelijk sporen hebben nagelaten. De mooie vrouw van het Rad van Fortuin is onherkenbaar veranderd.

Nog maar een aantal jaren geleden leed Leontine een onbezorgd leventje met haar man Marco en haar drie kinderen Jada, Senne en Luca in een prachtige villa in Blaricum.

VERVOLGING  MARCO BORSATO

Maar dan ineens komt het verhaal naar buiten dat Marco al langere tijd een buitenechtelijke verhouding heeft met pianiste Iris Hond. Dat was natuurlijk een zeer zware klap voor haar.

Maar het ergste moest nog komen: het feit dat Marco wordt verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag en door het Openbaar Ministerie wordt vervolgd vanwege ontucht met een minderjarig meisje.

Pats, de volgende zware klap. Ga er  maar eens aan staan! Dit alles gaat haar natuurlijk niet in de koude kleren zitten, Het gaat  hier toch om de man waar ze jarenlang lief en leed mee heeft gedeeld en die tenslotte ook de vader is van haar kinderen.

KINDEREN LEONTINE LASTGGEVALLEN

Kinderen die ook nog eens voortdurend door de media worden lastig gevallen over hun vader. Natuurlijk blijven ze vierkant achter hun vader staan. Iedere donderdag eten ze bij Marco in zijn penthouse.

Ondertussen heeft Leontine nog een liefdes affaire achter de rug met ondernemer John Huiberts. De relatie is geen lang leven beschoren, ook al omdat hij haar lui zou vinden.

VERZOENING

En daarbij voortdurend maar de vraag of er nog een verzoening in het zicht is met Marco. Dan neemt Leontine het besluit om een eigen villa te kopen in het Gooi en daarmee voor zichzelf te kiezen.

Uiteraard vergt een verhuizing veel energie. De zorgen en de stress hebben dan ook duidelijk sporen op haar gezicht achter gelaten. Op de foto's wordt duidelijk dat zij geen schim meer van zichzelf is. Best wel triest.

Ze is de afgelopen paar jaar veel kwijtgeraakt; de liefde van haar leven, een warm thuis en het kunnen genieten van haar gezinnetje. Te hopen is dat er binnen afzienbare tijd echt rust in haar leven komt.