Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem hebben de volgende stap in hun relatie gezet. De twee hebben namelijk recent samen een vrijstaande woning gekocht in Amsterdam. Naomy woonde overigens al in Amsterdam.

Wellicht dat hij deze binnenkort in de verkoop zal gaan zetten. De woning die hij nu heeft gekocht werd overigens eerst gebruikt voor commerciële doeleinden. Op 13 september j.l. vroeg de eigenaar een omgevingsvergunning om het huis een volledige woonfunctie te geven.

Welk huis kocht Rico Verhoeven in Amsterdam?

Deze vergunning is verleend. Rico en Naomy kochten deze vrijstaande woning voor 1.275.000 euro en hebben er een hypotheek op laten vestigen van 1,205.000 euro. De woonoppervlakte bedraagt 96 vierkante meter. Direct na de winst van de eerste Glory Grand Prix op 9 maart 2024 liet hij weten dat het prijzengeld van EUR 500.000,- besteedt gaat worden aan de verbouwing van dit Amsterdamse paleis.

Wat doet Rico Verhoeven met zijn huis en belegging in Halsteren?

Tot nu toe woonde Rico Verhoeven in Halsteren, waar hij ook een beleggingspand heeft.

Waar woont Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven heeft een prachtige villa in het plaatsje Halsteren. In dit plaatsje kocht hij in 2023 ook een belegging in vastgoed, namelijk deze winkel/bedrijfsruimte met boven gelegen woning. Het opvallende is dat Rico Verhoeven zowel voor zijn huis in Halsteren als zijn huis in Amsterdam een (bijna volledige) hypotheek genomen heeft, terwijl hij dit beleggingspand met eigen geld afrekende.

De vraag is natuurlijk of hij zich, naast het vechten, volledig op Amsterdam focust of dat hij zijn belegging en/of huis in Halsteren erbij aanhoudt.