Augustus vorig jaar zette Enzo Knol zijn appartement in Zeist te koop voor exact 700.000 euro. Hier is echter geen koper op af gekomen, dus was er geen andere optie dan de vraagprijs te verlagen en wel naar 675.000 euro ofwel 25.000 euro geeft hij prijs.

Dit verdient Enzo Knol op de verkoop van zijn huis

Zelf kocht Enzo het appartement in 2016 voor een bedrag van 430.000 euro en betaalde het met eigen geld. Er gloort dan ook altijd nog een winst van 245.000 euro aan de horizon en daar kan hij nog een Porsche van kopen.

INDELING APPARTEMENT 

De koper krijgt voor dit geld een luxe appartement met een woonoppervlakte van 159 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Het appartement ligt op de eerste verdieping van vier in totaal. Er is een luxe open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het balkon ontbreekt uiteraard niet en de auto kan worden geparkeerd op eigen terrein.

Waar woont Enzo Knol?

Zelf woont Enzo in een riante villa in Soesterberg, die hij in 2021 zonder hypotheek kocht voor een bedrag van 915.000 euro. Overigens hoeft hij zich daar niet te vervelen, want als hij behoefte heeft aan een andere omgeving kan hij altijd nog uitwijken naar deze prachtige villa aan het Gardameer die Enzo Knol in 2016 kocht.