Voormalig topschaatsster Ireen Wust heeft haar eengezinswoning in Groningen verkocht. Wij zetten op een rij hoeveel winst ze maakte en wat de koper precies kocht. Ook laten wij zien welke bekende buren in Groningen de koper kan treffen. 

Zoveel winst genereert het huis van Ireen Wust

De eengezinswoning die Ireen Wust eind vorig jaar verkocht voor 250.000 euro stond te koop voor een vraagprijs van EUR 265.000 euro. Daarmee gaf de voormalig topschaatsster een korting van 15.000 euro.

Desalniettemin houdt ze een winst over van 55.000 euro want Ireen Wust kocht haar huis in Groningen in september 2019 voor een bedrag van 195.000 euro. Toch niet onaardig. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Dit krijgt de koper van het huis

Na het vertrek van Irene Wust kan de koper nog genieten van andere bekende buren in Groningen, zoals bijvoorbeeld YouTuber en presentator Kalvijn. Natuurlijk is er ook in en rond het huis genoeg te genieten. De koper kocht namelijk een eengezinswoning met een woonoppervlakte van 74 vierkante meter. In totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

De open keuken bevat diverse inbouwapparatuur. Ook is er nog een achtertuin van 25 vierkante meter, gelegen op het noordwesten.

Waar woont Ireen Wust

Zelf kocht Ireen samen met haar vrouw Lititia voor iets meer dan 1 miljoen euro deze prachtige villa in Oranjewoud, vlak bij Heerenveen.