Ex minister Martin van Rijn ( PvdA legde deze week een bom onder Hilversum na publicatie van zijn rapport over grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroep. Vooral Matthijs van Nieuwkerk komt er zeer slecht van af.

BUNGALOW MARTIN VAN RIJN

Het lijkt erop dat hij speciaal deze recreatiewoning/ bungalow heeft gekocht, om in alle rust en privacy het rapport te kunnen schrijven in plaats van in zijn woning in Den Haag. Van Rijn kocht namelijk in het plaatsje Dalfsen, in de provincie Overijssel, deze mooie en luxe recreatiewoning voor de prijs van 331.000 euro bij een vraagprijs van 299.000 euro.

INDELING BUNGALOW

Van Rijn betaalde de recreatiewoning met eigen geld. Er rust dus geen euro hypotheek op het optrekje. Wat krijgt hij hiervoor? De woonoppervlakte bedraagt 83 vierkante meter en in totaal zijn er vier kamers; drie slaap- en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen.

De open keuken is luxe  en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De bungalow beschikt over maar liefst 1733 vierkante meter grond. In zijn bostuin vind je o.a. een kruidentuin en fruitbomen.

RAPPORT COMMISSIE VAN RIJN

Hier kan hij zich heerlijk terugtrekken.  Het optrekje bevindt zich bij het bos en biedt veel privacy. Hier heeft van Rijn zeker gewerkt aan het rapport waar nog lang over zal worden gesproken.